Plus500: Nettmegler med CFD-handel i aksjer, krypto og opsjoner

Vi har latt oss imponere av Plus500. Denne nettmegleren tilbyr CFD-handel i aksjer, krypto, valuta, indeks, opsjoner, råvarer og mer. Gratis demo er tilgjengelig for de som ønsker å prøve før de handler med ekte penger.

Plus500 demo

Plus500 tilbyr CFD-handel i aksjer, indekser, valuta og kryptovaluta. Du kan handle med dine egne midler eller starte forsiktig med en gratis demo av Plus500. Skjermbilde fra Plus500.

22. juli 2024 av 📈 Nettmeglere / Gratis nettmegler demo

Åpne Plus500 sin hjemmeside

Gratis demo av Plus500

* Gratis demo med norsk språk for iPhone, Andoid, Windows mm. Handel med aksjer tilbys via Plus500 Invest platformen. Plus500UK Ltd er autorisert og regulert av FCA (#509909). Plus500CY Ltd er autorisert og regulert av CySEC (#250/14). 80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Den enkleste måten å bli kjent med Plus500 på er å utforske tjenesten på egenhånd. Prøv deres gratis demo om du vil (det er risikofritt og du får beholde øvelsekontoen så lenge du ønsker) eller begynn å handle med ekte penger i det virkelige markedet.

Plus500 CFD-handel

Plus500 tilbyr CFD-handel i aksjer, indekser, opsjoner, råvarer, valuta, kryptovaluta, ETF (børshandlede fond).

Hvorfor vi velger Plus500

 • Gode handelsverktøy.
 • Pålitelig nettmegler.
 • Flere handelsmuligheter i mange markeder.
 • Lave spreads.
 • Ingen kommisjoner.
 • Rask og pålitelig ordreeksekvering.

Plus500 holder høy standard innen handelsteknologi, og gir tilgang til tusenvis av instrumenter. Gode handelsverktøy med mulighet for teknisk analyse. Sanntidskurser uten kostnad tilbys også til alle kunder.

Kontroller risikoen

Plus500 har mange fine hjelpemiddel for tradere som ønsker å kontrollere risiko. Her kan blant annet nevnes:

 • stop limit
 • stop loss
 • garantert stop loss

Gratis markedsrapporter

Hold deg oppdater på det som skjer i markedet og få med deg siste viktige hendelser til alle døgnets tider. Du kan få push-varsler på mobilen eller e-post dersom bestemte hendelser i markedet inntreffer, eller dersom det er spesifikke prisbevegelser du ønsker å følge ekstra godt med på.

Handle kryptovaluta og bitcoin

Dersom du ønsker å handle CFD-er i Bitcoin og andre populære kryptoer, så er Plus500 godt egnet til dette.

Plus500 tilbyr ikke direkte handel i kryptovaluta, men tilbyr indirekte handel ved kjøp eller salg av derivater. Dette har mange fordeler, blant annet trenger du ikke bekymre deg for kryptonøkler eller andre faktorer som kjennetegnes ved kjøp og salg av kryptovaluta.

Kostnader hos Plus500

Plus500 er ikke bare godt likt for deres innovative handelsløsninger, de har også konkurransedyktige priser. I tillegg til fornuftige kostnader for kjøp og salg, har de også transparente priser som det er oversiktlig for kundene å sette seg inn i. Deres prisstruktur er enkel å forstå, og et eksempel til etterfølgelse for andre nettmeglere. Prismessig kommer Plus500 godt ut sammenlignet med mange andre ledende nettmeglere.

Plus500 er en bransjeledende megler hvor du betaler mindre:

Plus500 har ingen uttaksavgifter, ingen innskuddsgebyr og veldig lave tradingkommisjoner. Dessuten er det heller ingen avgifter for bruk av plattformen, og ingen depotgebyrer.

 • Plus500 belaster ikke innskudds- og uttaksavgifter.
 • Ingen avgifter på sanntidskurser for bl.a. CFD-aksjer og sanntids forex-kurser.
 • Plus500 kompenseres hovedsakelig for dens tjenester gjennom Kjøp/Salg (Bid/Ask) spread (klikk her for å finne mer om dette). Spreaden er inlemmet i Plus500 oppgitte priser og er ikke noen tilleggsavgift eller gebyr som du betaler over opgitte prisene.
 • Nattfinansiering er enten lagt til eller trukket fra kontoen din hvis du holder posisjon en viss tid.
 • Valutakonverteringsgebyr vil bli belastet deg for alle handel på instrumenter denominert i en annen valuta enn den som står på din konto.
 • Garantert stoppordre er en nik type ordre for å hjelpe deg å handtere risikoer med lukk ved tap-nivå garanti.
 • Inaktivitetsgebyr på opptil USD 10 per måned vil bli pålagt, dersom du ikke logger på din handelskonto i løpet av en periode på minst tre måneder.

Hvilke instrumenter kan handles hos Plus500?

Plus500 har et godt utvalg av handelsinstrumenter og samtidig et bredt utvalg av valutapar. Hos Plus500 kan du handle følgende instrumenter:

 • Indekser og aksje-CFD (stort utvalg av både norske og utenlandske)
 • CFD-valuta fra både de store valutaparene, til mindre og eksotiske valutapar
 • Kryptovaluta som bitcoin og flere, i form av CFD-kontrakter
 • Råvare-CFD i metall, energi, jordbruksektor og annet

Plus500 på mobil, datamaskiner og nettbrett

Plus500 kan brukes på alle enheter, inkludert mobiltelefoner, datamaskiner, nettbrett. Deres tradingplattform er altså kompatibel med det meste av moderne bærbare datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett. Dette inkluderer følgende programmer og apper:

 • Plus500 på nett. En nettbasert handelsløsning og fungerer på alle datamaskiner og på mobilen. Kan kjøres i flere nettlesere, inkludert Google Chrome, Internet Explorer, Firefox og Safari.
 • Plus500 for iOS, benyttes av brukere som har iPhone eller iPad.
 • Plus500 for Android passer alle Android-baserte enheter, inkludert smartmobiler og nettbrett som kjører Android.

Åpne en handelskonto med Plus500

Åpne ekte handelskonto. Tradere kan handle med Plus500 med egne penger. Når handelskonto er opprettet og du er godkjent for å handle via Plus500, kan du sette inn et valgfritt beløp. Prosessen er ukomplisert og selvforklarende om du benytter registreringsveiledningen som det henvises til her. For å åpne en ekte handelskonto må du gjennom en trinnvis prosess som består i å sende inn dokumenter (ID, bostedsbekreftelse). I tillegg er det dokumenter du må lese og et spørreskjema som må fylles ut. Tradere må altså igjennom en prosess før den ekte handelskontoen kan åpnes, men til gjengjeld får du tilgang til en utmerket handelstjeneste.

Åpne gratis demokonto. Dette er et utmerket alternativ for alle som ønsker å prøve Plus500 eller som bare vil bli kjent med hvordan trading foregår. Du kan også åpne en demo av Plus500, og da trenger du ikke å sette inn penger først. Vær oppmerksom på at du bør sette inn penger etter registreringsprosessen dersom du ønsker å komme raskt i gang med å handle med egne penger.

Åpne Plus500 sin hjemmeside

Gratis demo av Plus500

* Gratis demo med norsk språk for iPhone, Andoid, Windows mm. Handel med aksjer tilbys via Plus500 Invest platformen. Plus500UK Ltd er autorisert og regulert av FCA (#509909). Plus500CY Ltd er autorisert og regulert av CySEC (#250/14). 80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.