Prøv demo av populære nettmeglere gratis

Prøv fullverdig demo fra verdens beste handelsløsninger og få gratis tradingerfaring samtidig!

Nettmeglere med gratis øvelseskonto

Prøv gratis demoer uten kostnad og helt risikofritt! Mange tradere er ikke klar over at noen av de mest populære handelstjenestene på nett også tilbyr gratis demoer. Dette er en fantastisk mulighet for tradere som ønsker å teste nye nettmeglere eller som ønsker å få tradingerfaring gjennom en gratis øvelseskonto.

19. juli 2024 av 📈 Nettmeglere / Liste over nettmeglere

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Gratis demo av kjente nettmeglere

Det er store kvalitetsforskjeller blant nettmeglere. Noen handelstjenester benyttes av millioner av brukere verden over, og har dermed store ressurser til å bygge fantastiske handelsplattformer.

Gratis demo av eToro

eToro er en populær handelstjeneste som de fleste har hørt om. Dersom du forstatt ikke har prøvd eToro ennå, anbefaler vi å begynne med en gratis demo av eToro, der får du innsikt hvordan eToro fungerer og du vil oppdage selv hvorfor så mange tradere bruker akkurat denne siden. eToro er en viktig side for alle tradere som ønsker å få et godt innblikk i markedet gjennom erfaringer fra millioner av tradere over hele verden. Dersom du kun har prøvd demoen, men ønsker å handle med virkelige penger, kan du opprette en ekte handelskonto. Les mer her om eToro og hvordan du kan åpne en eToro konto i Norge.

Få erfaring med trading med gratis øvelseskonto

Med en øvelseskonto kan du fritt teste nettmegleren før du forplikter deg til noe som helst.

De nevnte nettmeglerene er regulerte og helt trygge å bruke, og tilbyr en kostnadsfri demokonto hvor man kan handle med fiktive midler. Perfekt for den som kun ønsker å trene tradingferdigheter risikofritt med en øvelseskonto, og ypperlig for den som ønsker å finne ut hva nettmegleren har å by på allerede før det første innskuddet.

Hensikten med en øvelseskonto er å gi tradere og investorer mulighet til å prøve handelsprogrammet før man gjør et innskudd. Det er også populært å bruke slike demoer til å øve seg på å bli en bedre trader, eller til å teste egne handelsstrategier uten risiko for tap.

Skatt ved gevinst og tap

Dersom du oppnår gevinst ved å handle hos de nevnte handelstjenestene, er dette selvsagt skattepliktig.

Gevinst og tap rapporteres i skattemeldingen, tidligere kjent som selvangivelse. Det er en grei sak å få rapportert inn disse tallene, selv om man har veldig mange transaksjoner. De nevnte handelstjenestene tilrettelegger for dette ved å ha alle tall og nødvendige dokumenter lett tilgjengelig når du er innlogget med din bruker. Kapitalskatt betales etter gjeldende satser (28%). TIlsvarende har du rett på skattefradrag ved tap.

Gratis demo hos kjente nettmeglere

Det er opp til deg om du ønsker å prøve demoene direkte i nettleseren uten krav til installasjon, eller om du ønsker å laste ned en demo-applikasjon på mobilen eller datamaskinen.

De fleste nettmeglere tilbyr ikke gratis demoer, og man må sette inn penger for å finne ut hvordan tjenesten faktisk fungerer.

For alle som ønsker en gratis demo for å "tørr-trene" på trading uten å risikere egne penger, så anbefales eToro. Du får her en gratis demo og øvelseskonto hos eToro.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.