Norske nettmeglere

Det finnes mange nettmeglere å velge blant, og derfor kan det være smart å vurdere flere. Prøv gjerne en demokonto hos flere før du begynner. Vi anbefaler spesielt eToro som tilbyr en gratis demo, dette er en fantastisk handelstjeneste og har også et sosialt tradingnettverk med millioner av brukere.

Her er en oversikt over andre norske nettmeglere hvor det er mulig å handle i aksjer, aksjefond og andre fond, valuta, råvarer og derivater, samt andre verdipapirer. Les erfaringer og anmeldelser fra de meglere som finnes på nett i Norge her.

Her finner du også en oversikt over det vi mener er de beste nettmeglere akkurat nå.

Danske Bank

Danske Bank er en megler i Norge tilbyr finanshandel-tjenester ved handling i aksjer mm. Få mer informasjon om Danske Bank i dag, pluss omtaler, erfaringer og kundeanmeldelser.

DeGiro

DeGiro er en megler i Norge tilbyr tradingtjenester ved kjøp av aksjer samt andre tradinginstrumenter. Les mer om DeGiro her, inkludert omtaler, erfaringer og anmeldelse.

DNB

DNB er en norsk bank og tilbyr handelstjenester for både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Via deres nettmeglertjenester kan man handle aksjer, aksjefond, derivater og mye annet.

Handelsbanken

Handelsbanken er en nettmegler i Norge tilbyr handelsprogrammer til trading med aksjer og forskjellig annet. Bli bedre kjent med nettmegleren Handelsbanken på dette nettstedet, som inneholder omtale, erfaring og anmeldelser fra kunde.

Nordea

Nordea er en nettmegler i Norge tilbyr handelsprogrammer til kjøp og salg av aksjer med mer. Les mer informasjon om Nordea her, inkludert erfaring, omtale og omtale fra kunder.

Nordnet

Nordnet er en norsk nettmegler som tilbyr handelstjenester for salg og kjøp av aksjer og en del annet. Mer informasjon om Nordnet her, inkludert omtale, erfaring samt brukernes vurderinger.

Norne Securities

Norne Securities er en svensk nettmegler som tilbyr finanshandeltjenester med handel i aksjer og andre fintech produkter. Få detaljer om Norne Securities på infosiden, som også har erfaringer, omtaler og vurdering fra kunder.

Pareto Securities

Pareto Securities er en norsk megler som tilbyr handelstjenester med kjøp av aksjer med videre. Bli bedre kjent med Pareto Securities på denne siden, og også erfaring, omtale og anmeldelse.

Sbanken

Sbanken (tidligere Skandiabanken) er en nettbank med opprinnelse fra Sverige, som nå også er populær i Norge, spesielt på det private markedet. Her kan man handle i aksjer, kjøpe aksjefond og noen andre verdipapirer.

Shareville

Shareville er en norsk nettmegler som tilbyr handelstjenester egnet til spekulasjon i aksjer og mer. Bli kjent med Shareville her, samt omtale, erfaring og anmeldelser.

Sparebank1

Sparebank1 er en norsk megler som tilbyr nettbasert handelsprogramm med kjøp og salg av aksjer samt diverse andre tradingprodukter. Få flere detaljer om Sparebank1 her, inkludert erfaringer, omtaler og anmeldelser fra brukere.