Aksjemegler - Hvordan handle aksjer

Aksjemeglere for handel i aksjer får du her. Les om aksjehandel i vår aksje guide.

Aksjemeglere
25. april 2024 av 📈 Nettmeglere / Meglerguiden

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

En aksjemegler er en megler som tilrettelegger for å handle aksjer mellom en kjøper og selger. Aksjehandel består da i naturligvis at en part selger en aksje til en kjøper.

Det finnes en hel rekke ulike aksjemeglere og hvilken du velger kommer an på hvilken kategori av aksjehandel du satser på. Det finnes mange måter å drive med aksjehandel og det er mange strategier og taktikker når man skal handle aksjer hos en nettmegler.

På våre sider til aksjehandel finner du en liste over aksjemeglere på nett. Der finner du priser på kurtasje, honorar, provisjoner, avgifter og andre gebyrer og priser.

Aksjemegler erfaringer kan du få mer informasjon om i vår aksjehandel guide. Her kan du finne ut hvilken megler som er bra til aksjehandel i Norge. Vi har oversikt over både utenlandske og norske aksjemeglere med omtale og anmeldese av disse. Her finner du også tips om aksje priser og en aksje kalkulator. Analyse av aksjer finnes hos flere meglere.

Husk at å handle aksjer innebærer risiko og du kan tape penger. Det er viktig å forstå farene som aksjehandel har. Din aksjemegler du benytter vil kun opplyse den risiko som de er pliktig til å opplyse om. Blant aksjemeglere som finnes, vil det alltid forekomme svindel. Enten du bare skal kjøpe en aksje eller flere aksjer må du først forstå at man kan tape penger ved aksjehandel og derfor ikke skal bruke penger man ikke har råd til å tape.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Nettmeglere med gratis demokonto Få en gratis øvelseskonto

Nettmeglere med gratis øvelseskonto

Prøv demo av populære nettmeglere gratis

Prøv fullverdig demo fra verdens beste handelsløsninger og få gratis tradingerfaring samtidig!

Plus500 demo

Plus500: Nettmegler med CFD-handel i aksjer, krypto og opsjoner

Vi har latt oss imponere av Plus500. Denne nettmegleren tilbyr CFD-handel i aksjer, krypto, valuta, indeks, opsjoner, råvarer og mer. Gratis demo er tilgjengelig for de som ønsker å prøve før de handler med ekte penger.