ETF-megler og ETF-handel

ETF-Meglere for kjøp og salg av ETF-er ser du her. Les våre erfaringer med ETF-handel ved å lese denne ETF artikkelen.

ETF-Meglere
25. april 2024 av 📈 Nettmeglere / Meglerguiden

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

En ETF-megler er en megler som har gjort det mulig å handle ETF-er mellom to parter, en kjøper og en selger. EFT-handel innebærer da som man forstår at en kjøper en ETF fra en selger.

Det er en myriade av typer av ETF-meglere og den megler du velger kommer an på den type kategori av ETF-handel du bestemmer deg for. Det er svært mange forskjellige måter å drive med ETF-handel og det kan være svært forskjellige strategiske løsninger og taktikk når en skal handle ETF-er på nett.

I vår guide til ETF-handel kan du se en liste over ETF-meglere på nett. Der kan du finne priser på avgifter, kurtasje, honorar, provisjoner og andre relevante priser.

ETF-Megler erfaringer bør du holde deg informert om i vår ETF-handel artikkel som du finner på hjemmesiden. Her kan våre lesere selv finne ut hvilken megler som er best tilpasset formålet til ETF-handel i Norge. Der er det en oversikt over både internasjonale og norske ETF-meglere der du også finner erfaringer fra andre og anmeldelser. Du finner i tillegg her også tips om ETF priser og en ETF kalkulator. Analyse av ETF-er finner du hos noen omtalte nettmeglere.

Vær oppmerksom på at å handle ETF-er inkluderer risiko og en investor kan oppleve å tape penger. Da er det alltid vesentlig å kjenne den risiko som ETF-handel har. Den ETF-megler du bestemmer deg for å bruke vil som oftest bare dele info om den risiko som de er pålagt å opplyse om. I mengden av ETF-meglere som finnes, kan man forvente bedragerier og svindel. Skal du selge eller kjøpe en ETF eller mange ETF-er skal du nok i begynnelsen forstå at det er mulig å gå på et tap ved ETF-handel og det er nettopp derfor kun investere med penger man kan ha råd til å tape.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Nettmeglere med gratis demokonto Få en gratis øvelseskonto

Nettmeglere med gratis øvelseskonto

Prøv demo av populære nettmeglere gratis

Prøv fullverdig demo fra verdens beste handelsløsninger og få gratis tradingerfaring samtidig!

Plus500 demo

Plus500: Nettmegler med CFD-handel i aksjer, krypto og opsjoner

Vi har latt oss imponere av Plus500. Denne nettmegleren tilbyr CFD-handel i aksjer, krypto, valuta, indeks, opsjoner, råvarer og mer. Gratis demo er tilgjengelig for de som ønsker å prøve før de handler med ekte penger.