Fondsmegler - fondshandel og fond

Fondsmeglere til kjøp og salg av fond finner dere her. Les om fondshandel i vår fond guide.

Fondsmeglere
25. april 2024 av 📈 Nettmeglere / Meglerguiden

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

En fondsmegler er en megler som legger til rette for å handle fond mellom to parter, en kjøper og en selger. Fondshandel omfatter dermed selvsagt at noen kjøper en fond fra en selger.

Det er en flokk av forskjellige fondsmeglere og hvilken av disse du velger kommer an på hva for en område av fondshandel du vil ha. Det er svært mange forskjellige måter å drive med fondshandel og det finnes en hel rekke taktikker og fokusområder når en skal handle fond på nett.

I vår guide til fondshandel kan du se en liste over fondsmeglere på internett. Der er det priser på honorar, provisjoner, avgifter, kurtasje og de andre priser og gebyr.

Fondsmegler erfaringer kan du få mer informasjon om i vår fondshandel rapport. Her kan man bestemme seg for hvilken megler som er bra til fondshandel i Norge. Hos oss finner du oversikt over både ikke-norske og norske fondsmeglere der du også finner erfaringer fra andre og anmeldelser. Her er det også tips om fond priser og en fond kalkulator. Analyse av fond er å finne hos flere meglere.

Vit at å handle fond inkluderer risiko og man kan tape kapital. Derfor er det vesentlig å gjøre seg kjent med faren som fondshandel har. Den fondsmegler du benytter vil bare informere den risiko som de plikter å gjøre rede for. Blant fondsmeglere som finnes, kan man ikke utelukke svindel og lureri. Skal du selge eller kjøpe en fond eller mange fond må du til å begynne med forstå at det er mulig å miste penger ved fondshandel og derfor kun investere med penger man kan ha råd til å tape.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Nettmeglere med gratis demokonto Få en gratis øvelseskonto

Nettmeglere med gratis øvelseskonto

Prøv demo av populære nettmeglere gratis

Prøv fullverdig demo fra verdens beste handelsløsninger og få gratis tradingerfaring samtidig!

Plus500 demo

Plus500: Nettmegler med CFD-handel i aksjer, krypto og opsjoner

Vi har latt oss imponere av Plus500. Denne nettmegleren tilbyr CFD-handel i aksjer, krypto, valuta, indeks, opsjoner, råvarer og mer. Gratis demo er tilgjengelig for de som ønsker å prøve før de handler med ekte penger.