Futuresmegler - futureshandel og futures

Futures-meglere til handling i futures har dere i artikkelen her. Ta del i futureshandel ved å lese denne future guiden.

Futures-meglere
25. april 2024 av 📈 Nettmeglere / Meglerguiden

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

En futures-megler er en megler som gjør det mulig å handle futures der det er en kjøper og selger. Futureshandel omfatter dermed selvfølgelig at en aktør kjøper en future fra en selger.

Det finnes mange typer futures-meglere og hvilken av disse du velger kommer an på hvilken område av futureshandel du ønsker. Det finnes så mange forskjellige tilnærminger til futureshandel og det vil være et bredt spekter av taktikker og strategiske tilnærminger når en skal handle futures på nett.

I vår oversikt til futureshandel finnes det en liste over futures-meglere på internett. Der kan man se prisoversikt på honorar, provisjoner, avgifter, kurtasje og de andre priser og gebyr.

Futuresmegler erfaringer bør du holde deg informert om i vår futureshandel omtale. Her kan man gjøre opp sin egen mening om hvilken megler som er best tilpasset formålet til futureshandel i Norge. Hos oss finner du oversikt over både ikke-norske og norske futures-meglere med våre kommetarer og anmeldelse av meglerene. Her har vi også lagt inn tips om future priser og en future kalkulator. Analyse av futures kan du finne hos noen omtalte meglere.

Du må forstå at å handle futures har risiko og som investor kan tape kapital. Det er derfor spesielt viktig å være klar over faren som futureshandel har. Den futures-megler du bestemmer deg for å bruke vil bare informere de farene som de plikter å gjøre rede for. I mengden av futures-meglere som finnes på nett, vil det alltid være svindel og bedrag. Skal du selge eller kjøpe future eller mange futures skal du nok i starten gjøre det helt klart at det er en mulighet at man kan miste penger ved futureshandel og det er nettopp derfor kun handle med de pengene man kan tape.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Nettmeglere med gratis demokonto Få en gratis øvelseskonto

Nettmeglere med gratis øvelseskonto

Prøv demo av populære nettmeglere gratis

Prøv fullverdig demo fra verdens beste handelsløsninger og få gratis tradingerfaring samtidig!

Plus500 demo

Plus500: Nettmegler med CFD-handel i aksjer, krypto og opsjoner

Vi har latt oss imponere av Plus500. Denne nettmegleren tilbyr CFD-handel i aksjer, krypto, valuta, indeks, opsjoner, råvarer og mer. Gratis demo er tilgjengelig for de som ønsker å prøve før de handler med ekte penger.