Råvaremegler - råvarehandel og råvarer

Råvaremeglere for salg eller kjøp av råvarer har dere i denne omtalen. Finn ut hvordan du begynner med råvarehandel i vår råvare guiden.

Råvaremeglere
25. april 2024 av 📈 Nettmeglere / Meglerguiden

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

En råvaremegler er en megler som gjør det mulig å handle råvarer mellom kjøper og selger. Råvarehandel innebærer da selvfølgelig at en aktør kjøper en råvare fra en selger.

Det eksisterer en hel mengde typer råvaremeglere og den megler du velger kommer an på hvilken kategori av råvarehandel man tenker å benytte. Det er mange måter man kan drive med råvarehandel og det vil være et bredt spekter av taktikker og strategiske tilnærminger når en skal handle råvarer på nett.

På vår nettside om råvarehandel finnes en liste over råvaremeglere på nett. Der kan man se pris på avgifter, kurtasje, honorar, provisjoner og andre relevante priser.

Råvaremegler erfaringer kan du få mer informasjon om i vår råvarehandel omtale. Her kan våre lesere gjøre opp sin egen mening om hvilken megler som er bra til råvarehandel i Norge. Der er det en oversikt over både internasjonale og norske råvaremeglere med anmeldelser og omtaler av disse. Her har vi også lagt inn tips om råvare priser og en råvare kalkulator. Analyse av råvarer kan du finne hos flere nettmeglere.

Du må forstå at å handle råvarer omfatter risiko og som investor kan oppleve å tape penger. Det er derfor vesentlig å være klar over den risiko som råvarehandel har. Den råvaremegler du benytter vil som oftest bare dele info om den risikoen som de er pålagt å opplyse om. Blant råvaremeglere som er tilgjengelig, vil det nok naturligvis alltid være mindre redelige meglere som forsøker å svindle eller utnytte sine kunder. Om du bare skal kjøpe en råvare eller mange råvarer må du i starten gjøre seg kjent med at man kan gå på et tap ved råvarehandel og derfor kun bruke penger man har råd til å tape.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Nettmeglere med gratis demokonto Få en gratis øvelseskonto

Nettmeglere med gratis øvelseskonto

Prøv demo av populære nettmeglere gratis

Prøv fullverdig demo fra verdens beste handelsløsninger og få gratis tradingerfaring samtidig!

Plus500 demo

Plus500: Nettmegler med CFD-handel i aksjer, krypto og opsjoner

Vi har latt oss imponere av Plus500. Denne nettmegleren tilbyr CFD-handel i aksjer, krypto, valuta, indeks, opsjoner, råvarer og mer. Gratis demo er tilgjengelig for de som ønsker å prøve før de handler med ekte penger.